Zo heb je nog nooit een gebakken eitje gemaakt!

Er zijn twee typen ei-liefhebbers. De ene wil z’n eigeel zacht en de andere door gebakken. En als jij bij de eerste categorie hoort dan hebben wij hier een hele goede tip voor je.

Het is geen geheim dat het best lastig is om een spiegeleitjes perfect gebakken te krijgen, vooral als je ‘m voor het eerst voor een ander bakt. Sowieso moet je oppassen dat je het eigeel niet stuk slaat.

In twee simpele stappen kan jij nu ook heel eenvoudig het perfecte spiegeleitje maken. In het filmpje hieronder wordt kort en bondig uitgelegd hoe je dit doet. Iedereen kan het. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het werkt. En als je dit een keer hebt geprobeerd dan zal je je afvragen waarom je het niet eerder hebt gedaan.

Bekijk het filmpje hier onder om te zien hoe het moet.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie vinden van deze handige tip. Heb je het zelf als eens geprobeerd? En was je blij met het resultaat? Wat is jouw favoriete manier om een eitje te maken?

Wat vind jij? Reageer hieronder: