Tien geheimen die alleen gelukkige mensen kennen.

Er zijn zoveel dingen om ons heen waar we ons druk over maken. En terwijl wij onszelf daar bijna in verliezen vergeten wij iets heel belangrijks: tevredenheid!

En wij kunnen je vertellen dat je niet gelukkig kan zijn zonder dat belangrijke gevoel van tevredenheid. De adviezen hieronder zullen je helpen om in harmonie te zijn met jezelf.

10. Accepteer dat je uniek bent

Niet alles is voor iedereen hetzelfde! Slaap zolang als je wilt. Eet en drink wat voor jou het beste is. Probeer je iemand anders niet te kopiëren. Accepteer je “gebreken” en gebruik ze in je voordeel zodat ze je onderscheiden van anderen. Doe alleen wat voor jou het beste is.

9. Respecteer je eigen grenzen

Het gaat er niet alleen om dat je weet wanneer je tegen iemand NEE moet zeggen. Als iemand een gesprek met je aangaat over een onderwerp dat je niet wilt bespreken geef dat dan aan. Of wanneer iemand zich niet netjes gedraagt. Behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden.

8. Stel prioriteiten

Maak een lijst van waarden die belangrijk voor JOU zijn. Besteed je tijd zoveel mogelijk aan dingen die je leuk vindt of waar je energie van krijgt. Is het je gezondheid meld je dan aan bij een sportschool of ga naar een arts. Is je familie belangrijk voor je breng dat tijd door met hun.

7. Voel je niet schuldig

Stop met het woord MOETEN gebruiken. Doe alleen de dingen die je wilt doen en niet de dingen die anderen voor je bepalen. Als je je ergens schuldig over voelt, bekijken het dan zo; Probeer het los te laten en vergeef jezelf. Je hebt een goede les geleerd. Het is tijd om door te gaan.

Op de volgende pagina vind je nog meer geheimen voor een gelukkig leven.

Wat vind jij? Reageer hieronder: