4 kleine aanpassingen in je levensstijl die ervoor zorgen dat je geen vet meer opslaat.

De makkelijkste manier om vet te verbranden en gewicht te verliezen is door je stofwisseling te verhogen. Je stofwisseling verhogen is alleen niet zo makkelijk als dat je zou willen. Je moet er wel wat voor over hebben.

Een bekende manier om je metabolisme te versnellen is door meerdere keren per week te gaan sporten. De vraag naar energie word groter en je lichaam gaat anders om met voeding. Maar dit is vaak niet voldoende om buikvet te verbranden.

Om het vet rond de probleem gebieden te verbanden is het belangrijk dat je ook een ander dieet aanneemt. Calorie rijk, koolhydraat rijk en heel vettig eten kan je beter links laten liggen. Vandaar dat het eerste waar men mee stopt is het eten van junkfood en de tussendoortjes. Maar niet eten of minder eten zet je lichaam in een soort honger modus waardoor je stofwisseling omlaag gaat je ne juist vet opslaat.

In het filmpje hier onder kan je zien met welke 4 aanpassingen je ervoor zorgt dat je lichaam vet gaat verbranden in plaats van opslaan.

Het verhogen van je stofwisseling is dus vrij makkelijk als je de basis kent. Voor de meeste mensen is gewichtsverlies heel moeilijk zelfs als je denkt alles goed te doen. Wil je echt werken aan een nieuw lichaam, dan moet je er toch voor gaan werken. De combinatie is dus sporten en goed eten. Minder eten of niet eten zijn geen optie, want dit zorgt er juist voor dat je aankomt. Dat harde werken en die toewijding is wat de meeste mensen afschrikt. Als je doelen stelt en je vooruitgang bij houd dan wordt het niet makkelijker, maar wel leuker. Makkelijker wordt het na de eerste 2 maanden.

Ken jij iemand die ook liever een snellere stofwisseling zou willen? Deel dit bericht met ze op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: